onsdag 21. mars 2012

Tim Holtz Creative Chemistry 101 Leksjon 1


Jeg har meldt meg på et nettkurs med Tim Holtz som heter Creative Chemistry 101
Og jeg har jo som alle andre flere produkter fra Tim Holtz, men det å lære hva alle produktene inneholder
og kan brukes til synes jeg er utrolig gøy!! Bli med du også!!!!!
Første leksjon lærte vi flere ulike måter å bruke distress på og laget oss tags på denne måten. Han legger også maler med oppskrift på teknikken som bare printes ut og limes bakpå tagen, noe som er veldig kjekt:)

Siden jeg reiser til London på fredag får jeg ikke fulgt skikkelig dag for dag, men heldigvis ligger kurset med mange flotte videosnutter og ark som kan skrives ut tilgjengelig når jeg kommer tilbake også.
Så skal prøve meg på det meste og legge ut resultater i bloggen!

5 kommentarer:

 1. Så flotte. tenkte å bli med, men kunne ikke denne gangen dessverre.

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 2. Disse var kjempeflotte. Har også meldt meg på det kurset, men har ikke hatt tid til å gjøre noe enda. Kikket litt på første video i lunsjen i dag. Veldig greit at det ligger ute for alltid, sånn at det ikke er så farlig at vi ikke klarer å følge hver dag.

  SvarSlett
 3. Dette så gøy ut.Så tøffe de tagene ble!
  Torill

  SvarSlett
 4. Så flotte, har vurdert å melde meg på, og det ser jo bare mer og mer spennende ut. Har ikke mye TH produkter utenom distress ink / pads, men så lenge en har videoene for evig, er det jo en sjans for at en får bedre mulighet siden. Flott om du fortsetter å dele med deg.

  SvarSlett
 5. Så flotte Linda! Så bra du har meldt deg på, har ikke blitt med meg enda.
  Jeg vet hvem jeg skal spørre om å ha kurs til høstens treff, du stiller du? Du skal gjerne få hjelp... vi snakkes. Ha en riktig God tur!
  Merete

  SvarSlett